Søg...

Du er mellem 15-24 år og skal i gang med at vælge en ungdomsuddannelse. Første trin på stigen er at finde ud af, hvad der egentlig interesserer og motiverer dig. 

Gode råd, når du skal finde en ungdomsuddannelse

  • Jobkompasset Find ud af, hvad der interesserer dig
  • Adgangskortet Hvad kan ungdomsuddannelserne bruges til?
  • Find en vejleder i UU Sorø her 

Liggende Laesning 400
UU Sorø og Ungeteam Sorø hjælper dig, hvis du har brug for ekstra støtte

 
Der er mange ting at tænke på, når man skal vælge uddannelse. Hvis du har brug for ekstra støtte, fordi du måske er ordblind eller har andre problemer, kan du trygt kontakte UU Sorø.

Vi hjælper dig gerne, og vi er også en del af det tværgående Ungeteam Sorø på Rådhuset, som ved en masse om de udfordringer, man kan have som ung. 

 

Til dig som forælder til en ung

Hvis dit barn er mellem 15-24 år og ikke er igang med en ungdomsuddannelse eller i job, har UU Sorø mulighed for at vejlede og hjælpe dit barn.

Far Og Dreng _400jpg

Som forælder kan du blandt meget andet bruge Jobkompasset sammen med dit barn. Her kan I få inspiration til den retning, din unge datter eller søn ønsker at gå i.  

Hvad betyder uddannelsesparat

Inden din unge datter eller søn forlader grundskolen, bliver der udført en såkaldt vurdering af hendes eller hans uddannelsesparathed. Du kan læse mere om, hvad der bliver lagt vægt på her. Nederst på siden finder du information om, hvad det betyder, hvis din datter/søn bliver vurdereret uddannelsesparat/ikke-uddannelsesparat. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte UU Sorø.